Keď je somárovi dobre, ide na ľad tancovať.

27.04.2020 18:17

Konečne sme sa dostali aj k pokračovaniu článku publikovaného na našej stránke dňa 25.10.2019. Článok sme začali  porekadlom,  situáciu asi

vystihuje najlepšie.  

 Už v minulom článku sme naznačili, čo bolo skutočným cieľom založenia Poľovníckej spoločnosti Kráľová so sídlom Podbiel 320 02742 Podbiel /ďalej len PS Kráľová/. Hoci jej členovia na čele s rovnakým predsedom ako v PZ Senková a takmer rovnakým výborom dosiahli, že zmluva tejto organizácie bola zaevidovaná Okresným úradom v Námestove a teda mohli  poľovať, nedalo im, aby sa pokúsili o ďalší podvod na bývalom poľovníckom združení, ktoré uplynulé roky velebili. Teraz spôsobili jeho úpadok a pokúsili sa obohatiť o jeho hnuteľný či nehnuteľný majetok. Združenie, ktoré by v roku 2024 oslávilo 30 rokov a doteraz ho považujeme za nášho predchodcu. 

J. Klimčák sa naposledy v roku 2019  pokúsil  vydierať členov úhradou členských príspevkov, s pričinením ostatných členov aj zákazom lovu, dokonca aj zberom parožia. Po založení novej spoločnosti sa pokúsil ostatnými členmi o prevod poľovníckej chaty  poľovníckych zariadení vo vlastníctve PZ Senková na PS Kráľová. Prvý pokus v septembri 2019 nevyšiel, no zdá sa, že zuby im klepnú naprázdno aj v tomto roku. Do akej miery sa na tomto podieľal   Adam Mikulášik ako vedúci odboru PLO v Dolnom Kubíne, člen PZ Senková, zároveň PS Kráľová a zároveň  zapisovateľ na členských schôdzach, kde posledné dve zápisnice z roku 2019 neboli predložené ani na OkO Tvrdošín bude otázka, ktorú budeme zisťovať. Každopádne už dnes zasiahol do ich snahy  učinenej v rozpore so zákonom, Okresný súd v Námestove a zakázal PZ Senková predať rekreačnú chatu. V ďalšom bude nasledovať podanie žaloby a preskúmanie konania zodpovedných osôb ako aj celej Poľovníckej spoločnosti Kráľová. Títo už teraz podľa výkazov zaslaných Okresnému úradu Námestovo, nezákonne užívajú poľovnícke posedy, poľovnícke psy a iné zariadenia na ktoré sa skladali všetci členovia PZ Senková. 

Rozhodnutie súdu  je tu:

 

Neodkladné opatrenie.pdf