Mikulášika splnomocňovali aj zosnulí?

19.07.2019 06:30

 

Na základe časti získaných plných mocí zvolávatelia schôdze vlastníkov poľovných pozemkov konali  nielen za už zosnulé osoby. Osobitne je zaujímavý prípad Ľ. Lukáčika, ktorý podľa obecných novín z marca 2019 str.7, zomrel dňa 10.3.2019, podpísal plnú moc na zastupovanie Ing. Adamovi Mikulášikovi dňa 29.4.2019. Tento ako štátny zamestnanec takto podpísanú plnú moc použil a hlasoval aj v jeho mene na zhromaždení vlastníkov poľovných pozemkov ešte v júni 2019.

Z ďalších plných mocí je zrejmé, že dotyčný uvádzal splnomocniteľov od začiatku do omylu tak, že v nedeliteľnej  prílohe uvádzal ako subjekt Poľovnícke združenie Senková a následne na zhromaždení vlastníkov hlasoval za iný subjekt pre výkon práva poľovníctva, rovnako aj za cenu v ich neprospech.

Na záver uvádzame, že náš predseda PS Senková sa stal po zverejnení oznamu o priebehu valného zhromaždenia v posledných novinách obce Podbiel,  terčom viacerých nemilých  telefonátov od predsedu SBÚ Podbiel P. Kudzbela.  Presné znenie článku nájdete  v ich internetovom vydaní z júna 2019 str. 20  na internetovej stránke obce Podbiel.  

 

V prílohe zverejňujeme časť plnej moci a častij  prílohy ďalšieho vlastníka:

prílohy PZK.pdf