Vlastníkom.

01.04.2019 12:37

Vážení vlastníci poľovných pozemkov

Za posledné roky  ste boli oslovení viackrát so žiadosťami o podpísanie plných mocí pre rôzne subjekty z rôznych dôvodov. Mnohokrát sa stalo, že ste boli uvedení do omylu a nemali dosť dlhý čas na preštudovanie toho, čo vlastne podpisujete. Z vlastníctva svojich pozemkov ste nemali žiadny väčší úžitok.

Náš poľovnícky spolok, zast. predsedom Slavomírom Nabočíkom, Vás chce preto takýmto spôsobom osloviť so žiadosťou o postúpenie práva na užívanie poľovného revíru Podbiel.

Našimi prioritami je:

  • Poskytnúť vlastníkom poľovných pozemkov nájom vo výške 3,-€/ha ročne, pričom nájom bude vyplácaný za viac rokov naraz tak, aby menší  vlastníci nemali vyššie náklady so získaním samotného nájmu.
  • Poskytnúť  všetkým záujemcom z našej obce  možnosť poľovať v Podbieli.
  • Presadiť, aby nájom doteraz hradený pre SBÚ Podbiel bol poukazovaný priamo jednotlivým vlastníkom poľovných pozemkov, čím sa takto prerozdelí  ďalších približne  1700 €, / čo je ďalších takmer 2,-€ na hektár/.

Prílohou tohto listu je plná moc, ktorú môžete odovzdať  niektorým našim členom na číslach  domov č.7 /pán Lukačík/, č. 75 /p. Nabočík/, č. 85 /p. Šimko/,  č. 323 /p. Chrenek/, č. 434 /p. Bachynec/  alebo priamo v sídle nášho spolku na č.d. 177.

Výplata nájmu bude súkromným vlastníkom  prebiehať ihneď po zaevidovaní Zmluvy o výkone práva poľovníctva Okresným úradom  v Námestove.

Vieme, že suma 3,-€ za hektár, nie je najvyššia, je to ale trojnásobok doterajšieho nájmu, kde tento v poslednom roku nebol vyplatený vlastníkom už  vôbec. Vieme Vám poskytnúť aj iné výhody ako napríklad aktuálnu informáciu o stave Vašej  výmery pozemkov v nájme, ochranu  vlastníckych práv a korektný prístup. Rozhodnutie je na Vás. 

Ďakujeme z apodporu:

                                                                                                                                                          Členovia PS Senková

 

Plná moc na stiahnutie pre Vás:

Plnomocenstvo PS Senková.docx (15853)

 

Upozorňujeme všetkých vlastníkov  na skutočnosť, že všetky iné plné moci, ktoré im boli zaslané od iných subjektov mali za úlohu našu diskreditáciu,  poškodenie našich členov a dobrého mena nášho spolku a v konenčom dôsledku mali za cieľ zmiasť samotných vlastníkov poľovných pozemkov. 

Súdy rozhodli o nezákonom postupe pri zaevidovaní zmluvy o výkone práva poľovníctva v prospech PZ Senková, ktoré sa stretávalo počas celej doby s problémami s dodržiavaním zákona o poľovníctve a poľovníckou etikou.